Begynne å spille fotball

Fotball er verdens største idrett. Har du kanskje et barn som ønsker å starte med å spille fotball eller går med en tanke om at du kanskje skulle ha gjort comeback på banen? Det er aldri for sent!

De fleste idrettslag tilbyr fotballag for barn fra 6 års alderen. Treningene starter som oftest hver vår og kan være en flott aktivitet ved siden av SFO og lange dager på skolen. Ønsker du å gjøre comeback på fotballbanen tilbyr de fleste idrettsklubber også egne old-boys lag for spillere fra 33 år og oppover til nesten ubegrenset alder. Mange savner lukten av gress, harde taklinger og jubelen når laget scorer mål. Følelsen av å være matchvinner i en viktig kamp er jo ubeskrivelig!

Følger de lavere divisjonene

På nett kan man spille på alle typer fotballkamper, men også kamper fra lavere divisjoner. Finn ditt kasino du også og se om du faktisk kan spille på ditt lokale lags odds. Hvis du kun ønsker å lære av de beste skjønner vi jo det også. Hvem ønsker vel ikke å trikse som Ronaldo eller slå pasninger som Messi. Faktisk følger mange av spilleselskapene bedre med i de lavere divisjonene enn lokalavisene og hvis du har sett en som følger ekstra nøye med på kampen med mobilen sin, kan det være en fra et spilleselskap som tilbyr live spilling på akkurat den kampen.

Fotballskoler

FotbollFor barn som ønsker å spille fotball i sommerferien finnes det fotballskoler. De største Premier League klubbene markedsfører seg selv gjennom å avholde fotballskoler rundt om i hele Norge om sommeren. En av klubbene som har hatt stor suksess med sine fotballskoler hver sommer i Norge er Liverpool. De har avholdt fotballskoler med profesjonelle instruktører og trenere både i Gudbrandsdalen, Florø og flere steder på Sørlandet i mange år på rad. Antallet av påmeldte har hvert år vært så mange at det har blitt opprettet ventelister. Å være med på en fotballskole kan være en flott måte for å se om fotball passer for deg eller ikke. Det å være med på en fotballskole arrangert av Manchester United eller Barcelona krever heller ikke noen spesielle ferdigheter heller. Påmeldingene foregår etter første mann til mølla prinsippet. Flere klubber arrangerer også fotballskoler i sitt eget hjemland, men her kreves det noe mer av ferdigheter, men alle klubber har god informasjon om dette på sine hjemmesider.

Sosialt

Ønsker du derimot å finne frem fotballskoene igjen og angrer litt på at du la opp for raskt, finnes det også flere tilbud. For de fleste er fotball en hobby og noe sosialt man kan gjøre utenom jobb og en stressende hverdag. Uken blir ikke det samme uten å møte gutta til kamp. Heldigvis har mange tatt tak i lokalsamfunnet og tilbyr derfor fotball for både kvinner og menn i alle aldre. Målet er å ha det gøy, og det sosiale er i sentrum. Det eneste man må huske på er å tøye ut etter trening…

Comments are closed.