Drømmespill

Det har kommet mange klassiske spill gjennom tidene og vi får aldri nok av dem heller. Spesielt gjelder dette sportsseriene som FIFA og NBA, som kommer med nye utgaver hvert eneste år.

Det aller første FIFA-spillet kom i 1993 og het FIFA Soccer. Siden den gang har serien blitt en udødelig klassiker. Hvert eneste år siden 1993 har det kommet nye utgaver, men også spesialutgaver som har hatt fokus på et stort mesterskap som EM eller VM. FIFA 16 er nå ute i butikkene og denne gangen er også damefotball inkludert i spillet.

FIFA 16

fifa16For mange er FIFA det ultimate drømmespillet og det å eie den aller nyeste versjonen er utrolig viktig. For kun noen uker siden kom FIFA 16 som er den beste utgaven til nå. FIFA 16 inneholder kvinnelige fotballspillere, med hele 12 kvinnelandslag som inkluderer Australia, Brasil, Canada, Kina, England, Frankrike, Tyskland, Italia, Mexico, Spania, Sverige og USA, men utrolig nok ikke Norge, som jo er et av verdens beste kvinnelandslag. Spillet inneholder også 78 stadioner, inkludert 50 reelle arenaer. Fratton Park, hjemmebanen til Portsmouth, ble lagd til ære for Portsmouth fan Simon Humber, kreativ direktør i FIFA-serien, som døde av kreft i 2015.

En ny Training Mode ble også lagt til i karrieremodusen, slik at du kan utvikle fotballspillere selv i klubben. Denne funksjonen kommer også i form av et ferdighetsspill. I årets utgave kan du også invitere til en vennlig turnering før sesongen starter. Å vinne turneringene gir spillerne en belønning i form av en såkalt poeng-boost. Dessuten er ubegrensede erstatninger tillatt når man spiller disse vennskapskamper. Andre funksjoner inkluderer to-års låneavtaler, mange realistiske transferbudsjett forbedringer og bedrede spillerverdier.

Historiske spill

I dag har vi selvfølgelig dataspill hjemme, men det har ikke alltid vært slik. Tidligere måtte man besøke en spillehall for å spille flipper eller andre videospill, som var enormt store. Spesielt var de klassiske spilleautomatene populære og var man heldig kunne man også vinne noen gode gevinster på dem. Disse var også plassert på danskebåten i gamledager og omgivelsene kan egentlig sammenlignes med et litt slitt kasino. Hos Vinnarum har man overført mange av disse klassiske retro maskinene online, samtidig som man kan spille de aller nyeste spillene på markedet. Hos Vinnarum får du altså det aller siste, samtidig som man kan mimre tilbake til gamle dager da slike spilleautomater var lovlig i Norge.

NBA LIVE 16

nbaEA sports er ikke bare kjent for å lage gode fotballspill, men også basketspill. For de som ikke er så glade i fotball er ofte basket et godt alternativ. Og hva er kulere enn et skikkelig basketspill? NBA LIVE er verdens beste basketspill, uten tvil. Den første versjonen av spillet kom i 1995. NBA Live 16 er tilgjengelig for PlayStation 4 og Xbox One, og ble utgitt 29. september i 2015. Dette spillet har spesielt forbedret forsvarsspillet ved at man kan stjele ballen oftere uten å bli avblåst, noe som kanskje har vært en liten irritasjon blant mange spillere. Spillet har også flere animasjoner enn noen gang, spesielt når det gjelder tribunene og publikum.

Comments are closed.