Lagenes mareritt-turer

De fleste har opplevd å bli sittende fast i trafikken eller vente i utallige timer på flyplassen eller togstasjonen. Det skjer ofte den dagen man har lite tid til overs, eller den dagen der alt annet har gått galt og man bare vil komme seg hjem. Dette skjer ikke bare mannen i gata, men også rike og velkjente profesjonelle idrettsutøvere. Har du hørt om baseball-laget fra Nebraska som ble sittende fast i en heis? 24 voksne menn presset seg inn i en heis, og den stoppet. Heldigvis for oss andre oppdaterte baseball-spillerne sosiale medier flittig under hendelsen, og etter en stund kom alle 24 spillerne seg helskinnet ut av heisen.

Jordskjelv under kampen

Noe verre var det for Indias U-14 jentelandslag i fotball. De spilte en fotballturnering i Nepal, og under oppvarming før en kamp mot Iran begynte hele fotballarenaen å riste. Det viste seg at det var et jordskjelv, og jentene så bygninger kollapse rundt arenaen. De kom seg tilbake til hotellet, men bestemte seg for å sove utenfor hotellet i frykt for etterskjelvinger. Flyplassen var selvfølgelig stengt, men de livredde jentene fikk heldigvis militærtransport hjem til India dagen etter.

Selv RBK måtte vente

Uforutsette ting skjer også for stjernene i Tippeligaen. Rosenborg hadde spilt fotballkamp for Molde og laget hadde bestilt privatfly hjem etter kampen. Molde vant kampen, og skuffede spillere og støtteapparat måtte i tillegg vente flere timer på privatflyet som aldri kom til avtalt tid. Dette førte til sure miner og mye ekstra tid på Gardermoen.

Mens man venter

Ting går ikke alltid som planlagt, og noen ganger blir ventetiden både lang og kjedelig. Man er kanskje i dårlig humør, og vil bare at ting skal gå etter planen. Visse ting kan man ikke gjøre noe med, og selv om det kan være vanskelig bør man prøve å gjøre det beste ut av situasjonen. Det er flere aktiviteter man kan finne på for å slå ihjel tiden. En av dem er å være sosial med de man reiser med, da går tiden alltid fortere. Man kan lese en bok eller høre på musikk, og hvis man har en smart phone kan man lese nettaviser eller holde seg oppdatert på sosiale medier. Man kan også underholde seg selv med mobilcasino, en spennende aktivitet som gjør at tiden går fortere. Er man heldig og dyktig kan man til og med vinne penger eller andre premier. Hvis du ikke er i humør til å gamble, kan du bryne hjernecellene dine på spill som sudoku, sjakk og gode gamle Minesweeper.

Ta det med et smil!

Uansett hvor man befinner seg og hva årsaken er, er det som regel både kjedelig og upraktisk når uforutsette ting skjer. Men som du akkurat har lest kan dette skje den beste, og til og med rike fotballklubber som flyr privatfly. Så lenge alle involverte er friske og raske ordner ting seg alltid, og da er det bra om man kan se positivt på ting og ta det meste med et smil.

Comments are closed.