Start et tippelag – en annen type drømmelag

Sport – ikke for alle

lite-sportIdrett og sport generelt er ikke for alle. Langt ifra. Først og fremst bør man starte ut veldig tidlig, og sette seg høye mål fra start. Her må foreldrene være åpne for en fremtid innen idrett for sine unger – ellers vil man aldri få muligheten til å velge selv hva man ønsker å gjøre. Utallige stortalent har gått tapt gjennom tiden fordi foreldrene ikke hadde tro på dem, og heller ville at de skulle gjøre noe mer «normalt», som å gå på universitet og få seg en «skikkelig» utdannelse. For å drive med sport må man også ha en nærmest perfekt fysisk tilstand. Ingen sykdommer, ingen defekter, ingen dårlige vaner. Det ser kanskje lett ut på TV, men å drive med sport er alt annet enn enkelt. Alle de store stjernene vi elsker og forguder har gått igjennom mange, mange år med røff trening fra morgen til kveld. De har kjempet seg frem, de har bevist for dem selv og for alle andre rundt dem at de har det som trengs. Dessuten har de måttet sette livet sitt på hold. Ingen festing, ingen spennende reiser, ingen kjærester og vennegjenger, ingen henging på kjøpesentrene og i hvert fall ingen alkohol og sigaretter. Hele livet deres handlet om sport, og slik vil det forbli helt til de legger karrieren på hylla og pensjonerer seg i tidlig alder. Store idrettsstjerner får altså ikke opplevd livet på samme måte som oss, og vi kan garantere deg at de er minst like sjalu på oss som vi er på dem. Sport er ikke bare bare. Sport er ikke bare en hobby for stjernene, det er en livsstil som sluker dem helt og holdent, uten å gi slipp i ett sekund. Sport er absolutt ikke for alle.

Tipping – også en sport

Vil du komme deg nærmere på sport uten å bli med i noe idrettslag, finnes det en rekke andre muligheter å oppsøke. En av disse er å starte et tippelag. Det har blitt veldig populært de siste årene, og stadig flere sportsfrelste nordmenn samler seg i private tippelag for å tippe sammen. Tipping er nemlig også en sport, man kan konkurrere mot andre tippelag og se hvem som klarer seg best i det lange løpet. Ved å sette hodene sammen sitter man igjen med en stor mengde kunnskap, og denne kunnskapen kan brukes til å tjene gode penger samtidig som man har det gøy. Tippelag er dessuten enkle å starte. Du har sikkert noen venner som også er interessert i samme sport som deg, eller som sitter på utfyllende kunnskap om flere ulike typer idrett? Spør om de kunne tenkt seg å tjene litt penger ved siden av jobben, samtidig som dere får enda en god grunn til å møtes oftere.

Tippelag er en utrolig sosial måte tilbringe tid tilsammen – man får diskutert sport på et veldig dypt nivå og brukt sin kunnskap for å gjette utfallene i de kommende kampene/begivenhetene. Legger man følelser og håp til side, kan man mangedoble det opprinnelige innskuddet på utrolig kort tid. Det første steget blir å gå til http://www.casinovinnere.com/ og lese dere litt opp på tipping generelt samt tippelag som ny trend. Deretter velger dere aktør, setter inn penger (som dere har spleiset på), og krever inn en saftig innskuddsbonus. Herfra er veien kort til ære og berømmelse, samt sosialisering og solide inntekter. Tippelaget kan raskt bli til et drømmelag dersom dere begynner å vinne!

Konkurranser mot andre tippelag

Når dere først er i gang og har begynt å tjene penger, hvorfor ikke ta steget videre og konkurrere mot andre tippelag? Det finnes sikkert flere vennegjenger i nærheten som driver med det samme – gjør et veddemål om hvem som klarer å tippe rett på flest kamper den nærmeste måneden, for eksempel, og legg noen hundrelapper i potten for å gjøre det hele litt ekstra spennende! Etter hvert blir det rimelig klart hvem som er det beste tippelaget i nabolaget. Kanskje det da blir på tide å stolt vise seg frem foran hele landet?

Comments are closed.